Konsultation

Konsultation er muligheden for en individuel samtale til at svare på dine spørgsmål, hjælpe dig i din nuværende situation og forbedre din performance.

Vi kan blandt andet komme omkring, hvordan man bedst udfører forskellige typer træning, gennemgang og analyse af kørte cykelløb, strukturering af træning i en travl hverdag, forslag til optimering af din nuværende træning, periodisering i løbet af ugen/måneden/året, generelle strategier til ernæring, løbsstrategier hvad enten du kører licens- eller motionsløb, implementering af styrketræning sammen med cykeltræning og meget andet.
Min tid er din tid. 

Inden konsultationen sender du information, og hvis relevant deles træningsdata, samt hvad du gerne vil vende i samtalen. Gennemgang af træning- eller løbsdata inden samtalen vil ikke altid være nødvendigt, men det kan ofte bidrage til at forbedre samtalen.

Pris 500 kr. for en samtale af 60-90 min

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en konsultation, t øv ikke med at kontakte mig på [email protected] 

Pris 500 kr. for 90-120 min

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en træning, tag endelig kontakt på [email protected]

Personlig træningstur

Udover konsultationen tilbyder jeg muligheden for en træningstur på cyklen. Her kan vi vende nogle af de samme emner, som ved en konsultation, men med et mere praktisk fokus. Her kan spørgsmål omkring træningen vises i praksis, herunder hvordan en kvalitetsopvarmning udføres, gennemgang af af intervaltræning, tekniske færdigheder med mere.

Ved spørgsmål omkring coaching eller træning tag endelig kontakt på mail, tlf eller skriv til mig på de sociale medier

Kontaktinformation

Rasmus Lundtoft Lindbjerg

Mail: [email protected]

Tlf nr: 20722515