Hvem er jeg?

Hey, jeg er Rasmus Lundtoft Lindbjerg.

Jeg er selv aktiv cykelrytter og har cyklet siden 2014. Jeg har kørt cykelløb som U17-U19 og været igennem hele rækken fra D til A, hvor jeg har kørt de sidste tre sæsonner. Jeg har været træner og coach for cykelryttere de sidste tre år og træner alt fra helt ung til ældre og motionist til A-rytter. Min interesse for den fysiologiske del bag træningen var der tidligt, og jeg har de sidste mange år suget viden til mig, som har givet mig mange værktøjer til at hjælpe den enkelte atlet. Dertil har jeg de senere år haft stort fokus på den mentale side, som er en vigtig faktor for, at man som atlet kan præstere sit bedste.

Træningsfilosofi

Som træner trækker jeg på min erfaring som rytter, men udover min personlige erfaring, følger jeg med i den videnskabelige verden og bruger en blanding af de to til at lave træningen til din fysik og dine mål. Ud fra test laves en fysiologisk profil, og jeg finder styrker og svagheder, så træningen kan individualiseres.

Jeg tilbyder personlige træningsplaner i forskellige prisklasser alt efter dine behov. Selve planen er skræddersyet til dig, hvor jeg blandt andet ser på erfaring, mål, foretrukne træningsformer, din hverdag og træningstid.

Planen er ikke fyldt op med smarte og fancy intervalpas 4-6 gange om ugen, som du måske kan finde i et typisk “kom i topform på 8 uger” eller “6 ugers FTP boost” program. Jeg fortæller dig ikke altid what you want, men what you need. Jeg har et langsigtet fokus på at skabe en både sundere og hurtigere udgave af dig, for disse to går ikke nødvendigvis hånd i hånd. Målet er, at du får en sund krop og overskud i hverdagen samtidig med, at du vil kunne save dine klubkammerater over i en god omgang rulleskift.

At skabe holdbarhed og stabilitet i træningen er to nøgleord. Så du både kan nå et højere niveau end før, holde det og lægge yderligere på måned for måned og år for år. Dermed ikke sagt, at du ikke kører stærkt efter 3 måneder, for det tør jeg godt love, du gør. 

Social og hurtig?

Selvom du begynder at følge et program, betyder det ikke farvel til al social aktivitet. Om det er den ugentlige klubtræning eller kaffeturen med kammeraterne. Det gælder både, hvis du kører med nogle, som er et niveau over dig, men også i modsatte situation, hvis du er en rytter, som konkurrerer på højt niveau. I begge tilfælde kan de sociale ture godt være en del af en god og produktiv træningsplan.  

Ved spørgsmål omkring coaching eller træning tag endelig kontakt på mail, tlf eller skriv til mig på de sociale medier

Kontaktinformation

Rasmus Lundtoft Lindbjerg

Mail: [email protected]

Tlf nr: 20722515