Laktattest

Optimer din træning med en laktattest

En laktattest kan give indblik i, hvordan din krop reagerer under træning. Ved at måle laktatniveauerne i dit blod kan du bl.a. opnå:

  1. Optimering af træningszoner: En laktattest hjælper dig med at finde dine personlige træningszoner, herunder din aerobe og anaerobe tærskel. Dette gør det muligt at tilpasse din træning med mere præcision.
  2. Fysiologisk profil: En laktattest giver dig en dybdegående forståelse af dine styrker og svagheder som cykelrytter. Dette omfatter information om eksempelvis, hvordan din krop reagerer på forskellige træningsintensiteter og hvor trænet dine forskellige energisystemer er.
  3. Reducer risikoen for overtræning: Ved at arbejde med korrekt intensitet har vi mere kontrol over belastningen på kroppen, hvilket reducerer risikoen for skader og overtræning.
  4. Målrettet træning: En laktattest giver dig mulighed for at finde og dermed fokusere din træning på de områder, hvor du har mest brug for forbedring. Dette fører til mere effektiv træning og bedre resultat. 


Hvordan udføres en laktattest?

Testen udføres indendørs på en hometrainer og udføres på din egen cykel. Testen er en trappetest og udføres som følger:
Der køres 5 min med konstant belastning. I slutningen af de 5 min måler vi laktatniveauet, registrerer din puls og noterer wattene for denne periode. Herefter fortsætter du yderligere 5 minutter, men denne gang øges belastningen i forhold til den foregående periode. Dette gentages 6-8 gange, indtil vi har indsamlet tilstrækkelige data.
Herefter analyseres dataene. På baggrund af disse data fastlægger vi dine nye træningszoner og identificerer din aerobe og anaerobe tærskel.
Vi slutter af med at snakke om forbedrings muligheder og hvor i træningen din tid skal investeres for at nå dine mål.

Testen tager ca. 2 timer og koster 900 kr.

Hvis du har spørgsmål til testen eller ønsker at booke en test, tag endelig kontakt på [email protected]

Ved spørgsmål omkring coaching eller træning tag endelig kontakt på mail, tlf eller skriv til mig på de sociale medier

Kontaktinformation

Rasmus Lundtoft Lindbjerg

Mail: [email protected]

Tlf nr: 20722515